Notícies

Oli d'oliva Verge Extra de La Crisopa

Oli Verge Extra de la Crisopa

Ja tenim a la vostra disposició l'Oli que produïm a La Crisopa. Oli obtingut d'olives de varietats Mançanella, coneguda antigament com Villalonga, i Blanqueta cultivades entre La Serra Mariola i el Benicadell, per descomptat de cultiu sense pesticides ni herbicides, mantenint la biodiversitat als camps.

L'Oli és Verge Extra, elaborat en gelat i envasat sense filtrar per a mantindre totes les seues propietats, obtingut directament d'olives i sols mitjançant procediments mecànics, presenta un aspecte dens i molt aromàtic.

Podeu escollir envasos de 5, 2, 1 i 0,5 litres.

 

 

Castellano
Ya tenemos a vuestra disposición el Aceite que producimos en La Crisopa. Aceite obtenido de aceitunas de variedades 'Mançanella', conocida antiguamente como 'Villalonga', y 'Blanqueta' cultivadas entre La Serra Mariola y el Benicadell, por supuesto de cultivo sin pesticidas ni herbicidas, manteniendo la biodiversidad en los campos.

El Aceite es Virgen Extra, elaborado en helado y envasado sin filtrar para mantener todas sus propiedades, obtenido directamente de aceitunas y sólo mediante procedimientos mecánicos, presenta un aspecto denso y muy aromático.

Podéis escoger envases de 5, 2, 1 y 0,5 litros.

 

Aquest web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències. Si continueu navegant entendrem que accepteu estes condicions.