Notícies

La Crisopa al Mercat de venda directa de Godella

 La Crisopa al Mercat ecològic de Godella

Recordeu que també podeu trobar-nos al Mercat ecològic de venda directa de Godella, tots els dissabtes de 9 a 14 hores, junt a l'Ermita.

El Mercat va neixer amb l'objectiu d'acostar, sense intermediaris, el producte cultivat pels nostres agricultors/es al consumidor/a. D'esta manera es pretén aconseguir mecanismes que acosten als productors/es i als consumidors/es per garantir un consum més just, sa i responsable.

Recordar que también podéis encontrarnos en el Mercado ecológico de venta directa de Godella, todos los sábados de 9 a 14 horas, junto a la Ermita.

El Mercado nació con el objetivo de acercar, sin intermediarios, el producto cultivado por agricultores/as al consumidor/a. De esta manera se pretende conseguir mecanismos que acercan a los productores/se y a los consumidores/se para garantizar un consumo más justo, sano y responsable.

Aquest web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències. Si continueu navegant entendrem que accepteu estes condicions.