Notícies

Canviem el punt de repartiment de Llíria

herbodietética y espacio de salud armonia, Llíria, el Camp de Túria

A partir d'avui el punt de recollida de la cistella ecològica a Llíria canvia a l'Herbodietética y Espacio de Salud Armonia, al carrer Cronista Domingo Uriel, 2 baix. El telèfon de contacte és el 96 278 06 14 i el correu electrònic és salvadorsabater(a)gmail.com. L'horari per passar-vos és pel matí de 10 a 14 hores, i de vesprades de 5 a 8:30 hores.
Aprofitem per a agrair a la Carnisseria Reylo la col·laboració que ha mantingut amb nosaltres durant tot aquest temps.

A partir de hoy el punto de recogida de la cesta ecológica en Llíria cambia a la Herbodietética y Espacio de Salud Armonia, a la calle Cronista Domingo Uriel, 2 bajo. El teléfono de contacto es el 96 278 06 14 y el correo electrónico es salvadorsabater(a)gmail.com. El horario para pasaros es por la mañana es de 10 a 14 horas, y de tardes de 17 a 20:30 horas.
Aprovechamos para agradecer a la Carnicería Reylo la colaboración que ha mantenido con nosotros durante todo este tiempo.

Aquest web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències. Si continueu navegant entendrem que accepteu estes condicions.